OR

De Hobbit viert landelijke feestdagen op school
De ouderraad (OR) is een groep van ca. 6 enthousiaste en betrokken ouders die in samenwerking met de leerkrachten diverse activiteiten organiseert. Deze feestelijkheden vinden plaats op schooldagen gedurende het hele schooljaar.

Een greep uit de activiteiten
We starten met het inluiden van het nieuwe schooljaar. Uiteraard eten we in Leiderdorp op 3 oktober met z’n allen hutspot als lunch. In december komen Sint & Piet bij ons op bezoek en we gaan knallend het jaar uit met een kerstfeest.
Na Oud & Nieuw maakt de ouderraad het schoolplein vuurwerkvrij. De nationale voorleesdagen worden met een thema en een poppenkast aangekleed en dan starten de voorbereidingen alweer voor het Paasfeest.
Tegen het einde van het schooljaar worden kinderen uitgedaagd aan de avondvierdaagse deel te nemen. We gaan goed georganiseerd op schoolreisje met de groepen 1 t/m 7. De kinderen in groep 8 gaan op schoolkamp. Zij sluiten hun basisschooltijd af met een feestelijke musical in de laatste schoolweek voor de grote vakantie. 

U wordt jaarrond op de hoogte gehouden
Om u op de hoogte te houden van alle activiteiten, worden er regelmatig berichten geplaatst op Social Schools, de Instagrampagina van De Hobbit (dehobbitleiderdorp), in de Hobbit maandkalender en via de klassenapps.

Alle activiteiten worden gefinancierd uit de ouderbijdrage
De taken en bevoegdheden van de ouderraad zijn opgenomen in een reglement. De penningmeester beheert de financiën van de ouderraad. Tijdens de jaarvergadering wordt het jaarverslag van het voorgaande schooljaar gepresenteerd en de begroting voor het lopende jaar vastgesteld. U ontvangt jaarlijks een brief met het verzoek de ouderbijdrage te betalen voor uw kind(eren).

De vergaderingen van de ouderraad voor 2023-2024 staan gepland op
8 november
6 december
10 januari
28 februari
24 april
22 mei

U bent van harte welkom!

Alle vergaderingen zijn openbaar en starten om 13.45 uur in school. Wilt u meer informatie of ook onderdeel uitmaken van de ouderraad? Wij zijn regelmatig te vinden op het schoolplein, maar mailen kan natuurlijk ook; or@dehobbit.org.
Cookie instellingen