juf Kinou

Ik ben in januari 2020 begonnen op de Hobbit om naast mijn studie extra vlieguren te maken voor de klas. Sinds mijn binnenkomst op de Hobbit heb ik in groep 8, groep 4, Broer Konijn en groep 7 gewerkt. Zo heb ik al kunnen proeven van het lesgeven bij verschillende groepen. Naast dat ik 4 dagen werk, studeer ik nog aan de PABO en loop ik stage op een andere school. Ik hoop na het behalen van mijn diploma, mij verder te mogen ontwikkelen in de pedagogiek en gedragsproblemen in het basisonderwijs.

Wat ik heel belangrijk vind in de klas is dat iedereen in zijn/haar kracht staat. Ik ben van mening dat als je voor de kinderen een veilig en sociaal klimaat creëert in de klas, dat het leren dan ook een stuk beter gaat! Ieder kind heeft kwaliteiten, die benut ik graag in de klas.

Naast de reguliere lessen die de kinderen krijgen, vind ik het ontzettend belangrijk dat er in de klas ook ruimte is voor de belevingswereld van het kind. Wat houdt ze bezig in het dagelijks leven? Wat speelt er onder de leerlingen? Ik maak graag tijd vrij om hierover in gesprek te gaan.
Cookie instellingen